Rreth nesh

IZI DENT depo

Që nga themelimi, IZI DENT është përqendruar në importimin e produkteve dentare me cilësi të lartë nga vendet e Bashkimit Evropian. Ne jemi perfaqësues i shumë kompanive të ndryshme të Bashkimit Evropian...

Më shumë

Partnerët

Zyrtarë
news-blog

Jota AG

Cilësia e lartë e produktit, besueshmëria dhe kënaqësia e konsumatorëve kanë mbetur parimet mbizotëruese përgjatë shumë gjeneratave dhe viteve.

Smile Line

Një cilësi superiore, një stil unik, një ndjenjë ekskluzive ... ka shumë arsye për të blerë një produkt nga Smile Line

BPR Swiss

BPR Swiss GmbH (B-Productions) është një lider botëror i inovacionit në tregun dentar dhe mjekësor. Gjatë gjithë historisë së saj, ajo ka qëndruar për cilësinë, inovacionin dhe dizajnin "Made in Switzerland".

Më shumë