Partnerët zyrtarë

të IZI DENT depo
White Peaks Dental

Ne kombinojmë vlerat tradicionale si cilësi më të lartë, vetëdije, përgjegjësi dhe bashkëpunim të besueshëm me zhvillimin e përhershëm të produkteve të reja dhe inovative për klientët tanë në tregun e teknologjisë së lartë të teknologjisë së shpejtë CAD / CAM dentare.

yellow-triangel sky-triangel
Creation Willi Geller

Për më shumë se 20 vjet, Creation Willi Geller ka qëndruar për kualitetit të lartë të qeramikës dentale dhe aesthetik - qoftë për kurora anteriore dhe të pasme, veneers, inlays, onlays, urat ose implantet. Linjat tona qeramike janë jashtëzakonisht të besueshme në trajtimin e tyre, ekspresive në efektet e tyre me ngjyra dhe të shkëlqyera në rezultatet e tyre.

Eisenbacher

Sot Eisenbacher Dentalwaren ED GmbH është një nga prodhuesit kryesorë dhe furnizuesit për lidhjet dentare jo të çmuara, suva, investimet dhe materialet laboratorike dentare me prodhim në Gjermani. Prodhimet e mirënjohura të Eisenbacher Dentalwaren shiten në mbarë botën në më shumë se 75 vende.

Smile Line

Një cilësi superiore, një stil unik, një ndjenjë ekskluzive, ka shumë arsye për të blerë një objekt nga Smile Line.
Megjithatë, këto tri argumente nuk shpjegojnë vetë suksesin në rritje të markës.
Në fillim të çdo projekti ekziston një cilësi e domosdoshme që zotërohet nga çdo qenie njerëzore: ndjenja e mundshme - me fjalë të tjera një përzierje e ëndrrës, ekstravagancës dhe entuziazmit.

Jota AG

JOTA AG ka qenë në pronësi të familjes që nga themelimi. Cilësia e lartë e produktit, besueshmëria dhe kënaqësia e konsumatorëve kanë mbetur parimet mbizotëruese përgjatë shumë gjeneratave dhe viteve.
Angazhimi ynë është të sigurojmë klientëve tanë një gamë të plotë të instrumenteve rrotulluese dhe aksesorëve për përzgjedhjen dhe aplikimin korrekt. Gjithkush ofron produkte dhe çmime, por vetëm disa ofrojnë ekspertizë cilësore dhe këshilluese.

Kenda dental polishers

Kompania KENDA, me seli në Vaduz, Principata e Lihtenshtajnit është një prodhues ndërkombëtar i instrumenteve me lustrim të rrotullueshëm me precizion të lartë për një gamë të gjerë aplikimesh në stomatologji dhe laboratore dentare. Sot kompania është e njohur në më shumë se njëqind vende në të gjithë botën për përkushtimin e saj të pandërprerë për inovacionin e vazhdueshëm.

Polydentia

E vendosur në Zvicrën Jugore, Polydentia garanton që produktet e saj janë bërë nga Zvicra, sipas standardeve më të larta të prodhimit, besueshmërisë dhe sigurisë: nga blerja e lëndëve të para deri në shërbimin pas shitjes. Për më tepër, duke u bazuar në një territor politikisht dhe ekonomikisht të qëndrueshëm, na mundëson të planifikojmë strategji industriale afatgjata, të gjitha në avantazh të klientëve tanë të shpërndarë në më shumë se 110 vende në të gjithë botën, të cilët mund të mbështeten në sigurimin e vazhdueshëm të cilësisë.

BPR swiss

BPR Swiss GmbH (B-Productions) është një lider botëror i inovacionit në tregun dentar dhe mjekësor. Gjatë gjithë historisë së saj, ajo ka qëndruar për cilësinë, inovacionin dhe dizajnin "Made in Switzerland". Këto novacione të zhvilluara dhe të prodhuara në selinë tonë zvicerane shpërndahen çdo ditë për partnerët tanë tregtarë ndërkombëtarë në më shumë se 60 vende të botës.